Kantoorondersteuning op afstand

Business Support

Keuze uit diverse pakketten

Virtuflex werkt met pakketten in de vorm van tegoedkaarten. Elk pakket heeft een unieke samenstelling. Het gekozen prepaid tegoed wordt op een virtuele tegoedkaart gezet. Deze tegoedkaart is te gebruiken wanneer je wilt. De regel luidt dat hoe meer uren je inkoopt, hoe goedkoper de diensten zijn. 

Alles over de werkwijze of de samenstelling van de pakketten lees je in de veelgestelde vragen.
Hier vind je ook alle informatie over de mogelijkheden tot maatwerk en projecten. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.

De tegoeden van alle pakketten hebben een geldigheid van 3 maanden.

Ben je benieuwd naar de inhoud van de genoemde werkvlakken? Op deze pagina vind je alle informatie over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Kan ik eerst kennismaken?

Jazeker, een kennismaking is de eerste stap naar een goede samenwerking. Voorafgaand aan de kennismaking zal ik jou een aantal vragen stellen zodat ik mij alvast kan verdiepen in jouw bedrijf.

Het is aan te raden jezelf ook alvast te verdiepen in wat je zoekt en nodig denkt te hebben. Welke werkzaamheden wil jij van jouw bordje af hebben, zodat jij meer tijd over gaat houden? Op deze manier zorgen we er beide voor dat het gesprek efficiënt verloopt.

Er zijn geen kosten verbonden aan een kennismakingsgesprek. Een gesprek duurt gemiddeld rond de 30 minuten en is geheel vrijblijvend. Klik hier om een afspraak in te plannen. 

Hoe weet ik hoeveel prepaid tegoed ik nodig heb?

Voor de urenregistratie werk ik met TimeChimp. Dit is een urenregistratie programma van Nederlandse bodem en biedt diverse functionaliteiten. In dit programma hou ik  de gewerkte uren bij en deze kun jij inzien via de website of via de mobiele app.

Zodra het tegoed (bijna) op is, zal Virtuflex jou hierover inlichten. 

Is prepaid tegoed overdraagbaar?

Jazeker. Wanneer je prepaidtegoed hebt afgenomen en er blijft tegoed over, bestaat de mogelijkheid het tegoed aan iemand anders te geven.

Hieraan is wel één kleine voorwaarde verbonden. Zo blijft de huidige overeenkomst bestaan en worden de werkzaamheden die voortkomen uit de overdracht direct van het overgebleven tegoed afgeschreven.

Zit ik vast aan contracten?

Alleen bij de afname van een website onderhoudspakket is sprake van een onbepaalde looptijd. Op het websiteonderhoud is een opzegtermijn van één maand van toepassing.

Op alle andere pakketten is een geldigheid van 3 maanden van toepassing. Na afloop van deze termijn vervalt het tegoed en bent u Virtuflex niets verschuldigd.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

Virtuflex stuurt de algemene voorwaarden mee met offertes en overeenkomsten. 

Hoe werkt (samen)werken op afstand?

Virtuflex werkt voornamelijk op afstand vanaf eigen locatie. Werken op afstand doe ik vanuit de Cloud in Microsoft 365®. Als projectmanagementtool gebruik ik de tool Trello en de gemaakte uren voor mijn pakketten (m.u.v. websites) registreer ik in TimeChimp.

Indien jij gebruik maakt van een eigen serveromgeving of systemen waarop ik kan inloggen, zal ik de werkzaamheden op die manier uitvoeren.  

De communicatie verloopt digitaal via communicatiemiddelen als Skype, Zoom, e-mail, Whatsapp of telefoon.

Voordat onze samenwerking start zetten we alle gemaakte afspraken goed op papier om misverstanden te voorkomen.

Werkt Virtuflex ook op locatie?

Virtuflex werkt voor 95% op eigen locatie.

Er zijn uitzonderingen waarbij het mogelijk is om op een andere locatie te werken. Bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf is gelokaliseerd binnen de gemeente Gorinchem of gemeente Altena. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie.

Werken op locatie gaat altijd in overleg.

Ben je altijd bereikbaar?

Mijn werkuren vallen voornamelijk in de avonduren. Je vind de openingstijden in de footer van de website. Buiten mijn werktijden doe ik mijn best om zo snel mogelijk op berichten te reageren.

Heb je mij dringend nodig? Stuur dan even een berichtje met jouw vraag en/of opmerking via Whatsapp. Je ontvangt dan een berichtje van mijn beschikbaarheid.

Ja, ik wil een pakket aanvragen

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Virtuflex neemt zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Privacyverklaring

15 + 4 =