Webdesigner en kantoorondersteuner

Over Virtuflex

Samantha de Haas
Eigenaresse

Geboren in Gorinchem en sinds een aantal jaar wonende in het gezellige Noord-Brabant. Meer dan 12 jaar ervaring in diverse functies met veelzijdige takenpakketten. Van administratie tot directie- en managementondersteuning. Met ervaring in marketing, ICT, personeels- en facilitaire zaken een echte duizendpoot te noemen.

Van vele markten thuis, maar het beste op mijn plek wanneer ik mee kan denken en helpen het beste uit een bedrijf te halen. Wanneer dat lukt krijg ik daar zoveel motivatie en energie van! Websiteontwerp en het maken van content voor social media bijvoorbeeld, zijn twee van mijn favoriete werkzaamheden.

In mijn vrije tijd kan ik het meest genieten van tijd doorbrengen met mijn familie of vrienden. Echt ontspannen doe ik thuis op de bank met een leuke serie of tijdens het luisteren naar mijn – volgens horen zeggen – foute playlist. Mij ergens voor wakker maken zal niet snel lukken, maar voor een stukje baklava of börek met feta wil ik heel misschien een uitzondering maken.

Wil je weten waar ik mij zoal mee bezig hou tijdens mijn werk voor Virtuflex? Je leest het in de blogs.

“Tijdens mijn carrière heb ik op diverse afdelingen gewerkt en altijd een veelzijdig takenpakket gehad. Hierdoor weet ik wat waar nodig is en heb ik een brede kennis wat betreft business support.”

Samenwerken op afstand

Wanneer je op zoek bent naar een totaaloplossing voor de werkzaamheden die je wilt uitbesteden, ben je bij Virtuflex aan het juiste adres. Handig, creatief en veelzijdig zijn kwaliteiten die jou enorm kunnen helpen om jouw doelen te bereiken.

Zou het niet fijn zijn als je iemand hebt die met je meedenkt en taken van je overneemt?

Handig

Voor een CMS als WordPress draai ik mijn hand niet om, social media is mij niet vreemd en daarnaast heb ik kennis van het hele Office pakket. Van tijd tot tijd investeer ik in het leren van tools om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. De werkwijze van Virtuflex is modern en van deze tijd. Er wordt gebruik gemaakt van efficiënte programma’s en daarnaast is het ook mogelijk om met jouw eigen systemen te werken. Een nieuwe werkwijze schrikt mij niet af, dit heb ik vrij snel onder de knie.  

Creatief

Wanneer je het zelf niet meer ziet, is een frisse blik een fijne aanwinst. De creatieve geest van Virtuflex denkt met je mee en verzint een mooi concept waar jij mee verder kunt. Buiten de lijnen kleuren of tegen de stroom in is geen probleem, want dat zit een beetje in mijn genen. Hiermee kun je soms nét datgene bereiken wat jou laat opvallen en je een streepje voor geeft. Met oog voor detail kijken we wat bij jou past en wat het beste werkt voor jou en je bedrijf.

 

Veelzijdig

Niets omschrijft Virtuflex beter dan het woord veelzijdig. Niet alleen op het gebied van werkzaamheden, ook qua ervaring in diverse branches en op verschillende afdelingen binnen organisaties. De specialiteit ligt bij websites en secretariële ondersteuning, maar social media, marketing en public relations behoren ook tot de mogelijkheden. Van operationeel- tot managementniveau, je kunt hiervoor allemaal bij mij terecht. 

71 taken die je aan
Virtuflex kunt uitbesteden

Online Support

Je hebt het nu waarschijnlijk al een aantal keer voorbij zien komen: online support, maar wat betekent dat nu eigenlijk?

Virtuflex is een bedrijf dat voornamelijk werkt op afstand. Dit houdt in dat ik werkzaamheden uitvoer vanuit mijn eigen locatie. Het contact met jou als opdrachtgever verloopt door middel van digitale communicatiemiddelen. Dit kan zijn beeldbellen, e-mail, messaging zoals Whatsapp of telefonie. Virtuflex is als het ware jouw online collega.

Het hebben van of een secretaresse is niet alleen weggelegd voor grote bedrijven met dure titels als “CEO”. Iedere ZZP’er of MKB’er kan ervoor kiezen om werkzaamheden uit te besteden aan een ervaren professional. Het voordeel van Virtuflex is dat je niemand in loondienst hoeft te nemen en ook geen kantoorplek hoeft in te richten. Heel makkelijk wanneer je zelf nog geen kantoor hebt, maar wel graag wilt groeien.

Met de tijd die je overhoudt door taken uit te besteden is de stap jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen geen toekomstmuziek meer. Het is een droom binnen handbereik. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want die verdien je wel terug.