Samantha.|Webdesigner.|DIVI Designer.

Ik maak mooie en functionele WordPress websites met DIVI.

Jouw Perfecte Website

Als ondernemer laat je dagelijks zien hoe goed je bent in je vak. En een eerste indruk wordt zeer belangrijk gevonden. Wist je dat een website heel vaak de eerste kennismaking is tussen jou en een klant?

Daarom is het belangrijk dat je zorg en aandacht besteedt aan je website. Het is dé plek waar je laat zien wie je bent en wat je jouw doelgroep te bieden hebt. Een goede website hebben was nog nooit zo belangrijk.

Samen met mij maken we de website waar jij van hebt gedroomd. Jouw perfecte website.

Wat krijg je van mij?

  • NDIVI Themebuilder
  • NHéél veel DIVI kennis
  • N2 Weken Nazorg
  • NUnieke Samenwerking

Over mij

Hi! Mijn naam is Samantha, de webdesigner en eigenaresse van websitebureau Virtuflex.

Mijn ouders kochten onze eerste computer in de jaren ’90; zo’n groot ding, middenin de woonkamer. Op dat moment is mijn interesse in computers begonnen. Toen mijn vader een typecursus startte, was ik degene die de cursus deed in plaats van hij. En ook als tiener zat ik vaak uren achter de computer, die inmiddels was verhuisd naar de bovenverdieping. Ik was altijd iets aan het tekenen, bouwen of ontwerpen. Oh, en MSN’en natuurlijk ;-).

Later ontdekte ik Frontpage, een HTML-tool om websites te maken. De websites die ik maakte kon ik alleen lokaal bekijken, want van de techniek wist ik nog niets af. Inmiddels is dat wel anders en ben ik al enige jaren actief als webdesigner/webbouwer.

Mijn websites maak ik niet meer in Frontpage, maar in WordPress. In combinatie met het thema DIVI maak ik mooie en functionele websites. Dit levert jou als klant een enorm gebruikersgemak op. Na de oplevering kun je er  namelijk zelf ook mee aan de slag. En als je daar toch geen tijd (of zin) in hebt, dan blijf ik je graag helpen.  

Zijn we een match?

Zie jij een samenwerking wel zitten? Plan onze kennismaking in mijn agenda.

In een half uur bespreken we jouw plannen, ideeën en de mogelijkheden voor een nieuwe website.