Website ontwerp

Een website die bij je past

Websiteontwerp en onderhoud

Virtulex maakt professionele en mooie websites met een persoonlijk tintje. Persoonlijk contact zorgt ervoor dat jouw website nét dat beetje extra krijg en perfect aansluit bij jouw wensen.

Het is algemeen bekend dat een website een must-have is voor bedrijven. Ondernemers zonder website zijn als een restaurant zonder kok. Je kunt niet zonder. Een website is jouw online visitekaartje. Jouw kans om een goede eerste indruk te maken.

Een website is een goede investering voor elke ondernemer. Virtuflex helpt je graag bij het ontwerp en onderhoud. 

Het ontwerpen van een website duurt ongeveer 6 tot 8 weken.

*Deze onderhoudswerkzaamheden zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Veelgestelde vragen

Wat zit inbegrepen bij een website?

Virtuflex biedt een complete website aan voor een relatief lage investering. De prijs/kwaliteit verhouden is zeer goed door het unique selling point: persoonlijk contact.

Vele opties

Zo krijg je een website met 5 pagina’s. De pagina layout is geheel afgestemd op jouw huisstijl. Daarnaast wordt Google Analytics gekoppeld om de bezoekersaantallen te meten. De social media knoppen op jouw website worden doorgelinkt naar jouw eigen kanalen.  Tot slot is de website volledig geschikt voor mobiele apparaten.

AVG Proof

Jouw website wordt volledig AVG-proof ingericht. Wel vraag ik jou om zelf de privacyverklaring en eventuele andere documenten aan te leveren.

Divi 

Laat je jouw website in DIVI maken? Dan krijg je dit thema t.w.v. €89,- er volledig gratis bij. Naast het DIVI thema installeer ik ook speciale Divi plug-ins. Zo krijg je Bloom voor pop-ups en Monarch voor blogs er gratis bij.

Persoonlijk contact

Virtuflex houdt van contact met haar klant. Samen zorgen we ervoor dat de website voldoet aan jouw wensen en goed past bij de uitstraling en het imago van jouw bedrijf. Heb je vragen? Dan mag je mij altijd een berichtje sturen, ik reageer zo snel mogelijk. Ook plannen we tussentijds nog een gesprek om te bespreken of alles naar wens is; de revisieronde. Dit is een extra service van Virtuflex om tot het beste resultaat te komen. 

Wat is Divi?

Divi staat bekend als één van de beste en meest gebruikte WordPress website thema’s ter wereld.

Veel mogelijkheden

Divi maakt gebruik van een drag & drop modules. Ook beschikt Divi over Custom CSS control. Dit is een handige functie om modules naar wens te styleren. Daarnaast onthoudt Divi welke wijzigingen zijn aangebracht. Zo kun je fouten herstellen en/of oude revisies achterhalen.

#1 thema ter wereld

Virtuflex durft te beweren dat Divi het beste thema is voor jouw WordPress website. Het thema biedt zoveel opties dat het sowieso het meest betaalbare thema is. Daarnaast krijg je ook nog  eens super goede en snelle service. 

Hoe zit het met SEO?

Virtuflex zorgt ervoor dat de basisinstellingen geoptimaliseerd zijn voor Search Engine Optimalisation (SEO).

SEO-proof 

Wil je graag dat jouw teksten ook SEO-proof zijn? Virtuflex biedt de mogelijkheid om de door jou aangeleverde teksten te optimaliseren.

De kosten van SEO-proof teksten zijn afhankelijk van het aantal teksten, de lengte en of de teksten alleen geredigeerd of herschreven moeten worden.

Let op: SEO is tijdsgebonden en van diverse factoren afhankelijk. Een goede SEO-strategie is niet eenmalig en dient ten alle tijden gemonitord te blijven. Alleen op die manier kun je een een optimaal resultaat behalen. Virtuflex zal nooit een top positie op Google of andere zoekmachine garanderen.

Ik wil meer werk uitbesteden, kan dat?

Een website is meer dan een ontwerp alleen. Zo zijn er teksten en media nodig om de website te vullen.

Teksten schrijven

Kom je er met de teksten niet uit en wil je hierbij graag wat hulp? Dat kan! Samen ga ik met jou aan de slag om goede websiteteksten te schrijven. Ook is het mogelijk dat ik jouw teksten nakijk en SEO-proof maak.

Content maken of bewerken

Heb je geen inspiratie of eigen foto’s die je kunt gebruiken voor de website? In dat geval help ik je graag met het maken van content.

Zo kan ik bijvoorbeeld een mooie achtergrond voor je ontwerpen of jouw huidige foto’s een make-over geven. Dan krijgt jouw website nét dat beetje extra.

Kleine meerprijs

Alle bovenstaande diensten zijn aan te vragen tegen een kleine meerprijs. De prijs is afhankelijk van de grootte van de opdracht.

Heb je interesse in één van deze diensten? Laat het mij weten tijdens het kennismakingsgesprek of geef het tussentijds aan tijdens het ontwerpproces. Je ontvangt dan van mij een offerte.

Wanneer is de website klaar?

Een website is in principe nooit klaar, omdat er altijd onderhoud gepleegd moet worden. 

Het ontwerpen van de lay-out en het vullen van de ‘Complete website’ duurt 6-8 weken. Dit is een richtlijn; afhankelijk van jouw wensen kan dit korter of langer duren. 

Wil je dat Virtuflex naast een website ook nog andere zaken voor je regelt zoals bijoorbeeld de teksten? Overleg dan even wat je kunt verwachten.

Soms komt het voor dat Virtuflex door een wachtlijst niet direct kan beginnen aan een website. Je kunt vragen naar de mogelijkheden tijdens onze kennismaking.

Verzorgt Virtuflex ook hosting en domeinnamen?

Nee. Helaas heeft Virtuflex geen mogelijkheid om zelf hostingpakketten en domeinnamen aan te bieden. Deze dien je bij een andere leverancier af te nemen zoals bijvoorbeeld Vimexx.

Wel kan Virtuflex meedenken in het juiste pakket. Zo kies je zeker te weten voor een goede leverancier met een passend aanbod.

Tip: leg een domeinnaam altijd zo snel mogelijk vast. Zo voorkom je dat een ander er met jouw domein vandoor gaat!

Ik wil de website zelf onderhouden, kan dat?

Wil je jouw website liever zelf onderhouden? Met gedegen computerkennis is dit zeker mogelijk. De afname van een onderhoudspakket is niet verplicht. 

Een foutje is snel gemaakt

Virtuflex raadt altijd aan dit te laten doen door een expert. Je wilt immers niet dat een goed ontwerp per ongeluk verandert. Een verkeerde klik is immers snel gedaan. Soms kost dit meer  kennis en tijd om terug te draaien. Twee dingen die je niet altijd hebt.

Om problemen te voorkomen neemt Virtuflex het websiteonderhoud graag voor je uit handen.

Wat is websiteonderhoud?

Standaard websiteonderhoud is het up-to-date houden van geïnstalleerde plug-ins en het thema. Ook het maken van een back-up bij jouw hosting partij is noodzakelijk. Deze controle wordt wekelijks gedaan, zodat jouw website altijd recent is.

Waarom websiteonderhoud?

Websites die niet regelmatig of tijdig van updates worden voorzien, zijn gevoelig voor hacking. De kans dat hackers toegang kunnen krijgen tot jouw websitegegevens is vele mate groter zonder goed websiteonderhoud.

Malware

Een ‘lek’ dat ontstaat bij een niet geüpdate plug-in of website versie geeft hackers de kans een klein stukje code achter te laten op jouw website. In dit geval kan de website malware kan gaan bevatten. Je kunt dit oplossen door goed en volledig websiteonderhoud uit te (laten) voeren.

Voorkomen is beter dan genezen

Ook voor websites geldt: voorkomen is beter dan genezen. Websiteonderhoud door een expert kost vele euro’s minder dan het schoonmaken van een geïnfecteerde website.

Virtuflex weet hoe dit het beste aan te pakken en neemt het onderhoud graag van je over.

Kan ik eerst kennismaken?

Jazeker, een kennismaking is de eerste stap naar een goede samenwerking. Voorafgaand aan de kennismaking zal ik jou een aantal vragen stellen. Dit doe ik door middel van een vragenlijst. Op deze manier weet ik precies wat jouw wensen zijn.

Een goede voorbereiding

Deze vragenlijst laat jou ook alvast nadenken over wat je precies zoekt en wat je denkt nodig denkt te hebben. Waar moet jouw website aan voldoen en hoe moet de website eruit komen te zien?

Door het doornemen van deze vragenlijst zorgen we er beide voor dat het gesprek efficiënt verloopt en komen we tot het beste resultaat.

Geheel vrijblijvend

Er zijn geen kosten verbonden aan een kennismakingsgesprek. Een gesprek duurt gemiddeld rond de 30 minuten en is geheel vrijblijvend. Klik hier om een afspraak in te plannen. 

Hoe werkt (samen)werken op afstand?

Virtuflex werkt voornamelijk vanuit de Cloud van Microsoft 365®.

Samenwerken in de Cloud

Nadat onze samenwerking is gestart ontvang je van mij een link naar onze gedeelde Cloud. Vanuit deze omgeving werken we samen. Alle benodigde documenten, foto’s, media en meer kun jij hier uploaden.

Communicatie

De communicatie verloopt digitaal via communicatiemiddelen als Skype, Zoom, e-mail, Whatsapp of telefoon.

Goede en heldere afspraken

Voordat onze samenwerking start zetten we alle gemaakte afspraken goed op papier om misverstanden te voorkomen.

Ja, ik wil een goede website


Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Virtuflex neemt zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Privacyverklaring

2 + 3 =